Kungen av kängurur

50 min

Den tuffaste av kängurur, den röda jättekängurun, bor i de mest ogästvänliga delarna av Australiens ödemarker. Den allra största arten av kängurur och den mest utsatta. I en vardag av torka, extrem hetta och lättantändlig mark kämpar den inte bara för att visa sig starkast i flocken, utan måste även kämpa för att klara sig i sin naturliga omgivning.

Kan ses till
25 mar 2019
Publicerades
lör 23 feb 2019