Hur skapar vi en hållbar köttindustri?

UR Samtiden

24 min • Avsnitt 312

14:00 Hur skapar vi en hållbar köttindustri? 14:25 Hirs och traditionell mat gör comeback i Ghana. 14:30 Hållbar omställning hos storföretag. 14:50 Hållbara matvanor i Indien. 15:00 Sund och hållbar mat i Stockholm. 15:10 Storstäder i samarbete för klimatet. 15:15 Det hotade livet i våra hav. 15:30 Den viktiga födan från våra hav. 15:45 När miljön får styra politiken. 16:05 Avslutning Eat 2019. 16:20 Social rättvisa och jämlik hälsa. UR.

Om programmet

Under två dagar samlas ledare, forskare, affärsledare, entreprenörer och aktivister för att diskutera framtidens mat och livsmedelsproduktion både på global, nationell och lokal nivå. Inspelat den 12-13 juni 2019 på Annexet i Stockholm. Arrangör: EAT Stockholm food forum.

Produktionsår
2019
Kan ses till
30 sep 2020
Publicerades
fre 30 aug 2019
Medverkande
Philip Lymbery
Ralf Kelle
Corby Kummer
Beth Robinette