Hoppa till huvudinnehåll

Cookies

Så använder Kunskapskanalen kakor och liknande tekniker.

Kakor, också kallade cookies eller webbkakor, används av webbplatser för att lagra information eller få åtkomst till information som är lagrad på en besökares enhet, till exempel en dator eller mobil för spara information om besökaren, exempelvis gällande webbläsare eller tid som spenderades på webbplatsen vid besöket. Local storage är en teknik som liknar kakor då både kakor och local storage är små textfiler som sparas lokalt på din enhet.

Kunskapskanalen använder sig inte av kakor men local storage används för att lagra de program som sparas i ”Min lista”. Informationen som lagras är anonym och innehåller inga personliga uppgifter. Information om besökare kan inte spåras av Kunskapskanalen.

Analys

Kunskapskanalen använder analysplattformen Matomo som samlar in grundläggande information om besök på kunskapskanalen.se.

Du kan välja att hindra den här webbplatsen från att analysera hur du rör dig på webbplatsen, så kallad opt-out. Att välja opt-out kommer att göra det svårare för oss att analysera besökartrafiken för att kunna skapa bättre upplevelser för dig och andra besökare.

Min Lista

För att kunna använda funktionen Min Lista måste du först godkänna att programmen du väljer att spara lagras i din webbläsare.

Du kan när som helst återkalla ditt godkännande genom att bocka ur rutan nedan vilket då också raderar dina sparade program.